Μάθετε περισσότερα

Το Προφιλ μας

Καλωσήρθατε στον γευστικό κόσμο του Carissimo!

Παραγγελία Online
carissimocafe

Το Κατάστημα μας

Η ιστορία μας αρχίζει από το 2007 όταν ο Δημήτρης Φραγκούλιας Ζαχαροπλάστης με εμπειρία 40 και πλέον έτων  άνοιξε  το κατάστημα  στην περιοχή της Νέας Ιωνίας . 

carissimo

Λίγα λόγια για εμάς

Ένα καφεζαχαροπλαστείο και όχι μόνο, με μοναδικές γεύσεις παρασκευασμένες με βάση τα αγνά και φρέσκα υλικά, και με σεβασμό στον κάθε πελάτη μας

Από τό 2007 πέρασαν αρκετά χρόνια αλλά η εμπειρία μας σε συνδυασμό με τις φιλικές τιμές και τις απίστευτες  γλυκές  απολαύσεις μας έκαναν  το  σημείο αναφοράς στην περιοχή της Νέας Ιωνίας τόσο από μικρούς όσο και από μεγάλους.

Σας περιμένουμε καθημερινά από το πρωί μέχρι το βραδύ για να απολαύσετε το καφεδάκι σας και να φάτε το γλυκό η αλμυρό σας στο χώρο του καταστήματος μας η να το πάρετε μαζί σας. 

Τέλος σας υπενθυμίζουμε και την δυνατότητα on line παραγγελίας μέσα από το site μας με δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας.

Παραγγελία Online

Δωρεαν WiFi

Ζητήστε κωδικό πρόσβασης από το προσωπικό μας.

Οι βασικές μας αξίες

Εμείς στο Carissimo στοχεύουμε στην ποιότητα των προϊόντων και στις σωστές τιμές  έχοντας σαν αποτέλεσμα τις  μοναδικές γεύσεις παρασκευασμένες με βάση τα αγνά και φρέσκα υλικά,  με   σεβασμό στον κάθε πελάτη μας!

Carissimo Cafe

Κολοκοτρώνη 23, Νέα Ιωνία

Ωράριο καταστήματος

Καθημερινά  08:00-23:30

Τηλ : 210 2515476